Polityka prywatności

 

Dane osobowe przekazywane nam przez Państwa są przetwarzane przez Oflo sp. z o.o. z siedzibą w Poznaniu przy ul. Białośliwskiej 26. Powierzone nam dane osobowe są wykorzystywane wyłącznie w celu realizacji umowy.
Powierzone nam przez Państwa dane osobowe są przechowywane przy zachowaniu zasad oraz zabezpieczeń zgodnych z wymaganiami określonymi w obowiązujących przepisach prawa:

 

  1. Ustawie z dnia 29.08.1997 r. o ochronie danych osobowych (tekst jednolity Dz. U. Nr 101 z 2002 r. poz. 926, z późn. zm.)
  2. Ustawie z dnia 18.07.2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. Nr 144, poz. 1204 z poźn. zm.)
  3. Rozporządzeniu z dnia 29.0.04 r. Ministra Spraw Wewnętrznych i Administracji w sprawie dokumentacji przetwarzania danych osobowych oraz warunków technicznych i organizacyjnych jakim powinny odpowiadać urządzenia i systemy informatyczne służące do przetwarzania danych osobowych (Dz. U. Nr 100, poz.1024).
  4. Klient ma prawo do wglądu, poprawiania lub usunięcia swoich danych osobowych.
hp 642A  -  Oki 44315307  -  DCI6C  -  Sharp MX31GTCA  -  C4813A  -  113R00721  -  45862838  -  DLNS-4216  -  Xerox 106R01456  -  tn-210y  -  TN-230BK  -  CE017A  -  hp 312A  -  Fullmark S015637  -  Samsung CLT-T508/SEE  -  CF363X  -  Ricoh MP2501E  -  PGI9Y  -  PGI2500XL  -  Brother DR3000  -  B0857  -  43870005  -  Kyocera TK475  -  T5436  -  Epson T7902  -  Epson S051170  -  Lexmark 62D0HA0  -  885484  -  drekker DLH-Q5953A  -  T0547  -  PFI702B  -  888116  -  CF411A  -  Ricoh 406053  -  drekker DH935XLM
Contact

Jeśli masz jakieś pytania lub wątpliwości, możesz skorzystać z tego formularza i wysłać nam wiadomość.