Polityka prywatności

 

Dane osobowe przekazywane nam przez Państwa są przetwarzane przez Oflo sp. z o.o. z siedzibą w Poznaniu przy ul. Białośliwskiej 26. Powierzone nam dane osobowe są wykorzystywane wyłącznie w celu realizacji umowy.
Powierzone nam przez Państwa dane osobowe są przechowywane przy zachowaniu zasad oraz zabezpieczeń zgodnych z wymaganiami określonymi w obowiązujących przepisach prawa:

 

  1. Ustawie z dnia 29.08.1997 r. o ochronie danych osobowych (tekst jednolity Dz. U. Nr 101 z 2002 r. poz. 926, z późn. zm.)
  2. Ustawie z dnia 18.07.2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. Nr 144, poz. 1204 z poźn. zm.)
  3. Rozporządzeniu z dnia 29.0.04 r. Ministra Spraw Wewnętrznych i Administracji w sprawie dokumentacji przetwarzania danych osobowych oraz warunków technicznych i organizacyjnych jakim powinny odpowiadać urządzenia i systemy informatyczne służące do przetwarzania danych osobowych (Dz. U. Nr 100, poz.1024).
  4. Klient ma prawo do wglądu, poprawiania lub usunięcia swoich danych osobowych.
Develop A0X51D5  -  drekker DLH-Q6470A  -  C9484A  -  37002812  -  T1800E / 6AJ00000085  -  C2P04AE  -  AQUAPHOR DZBANEK  -  T2631  -  Canon CEXV7  -  CLI-526GY  -  T6062  -  TN211K / A8K31D0  -  Oki 44992402  -  SP1000E  -  TZE721  -  T1599  -  Epson S020126  -  Ricoh 887890  -  S050605  -  EP2100  -  CE506A  -  CE740A  -  CLT-C603L  -  TN2320  -  Lexmark C950X2MG  -  Brother TN2210  -  43381708  -  602B  -  C792A1YG  -  Minolta 1710555002  -  80443  -  TK520M  -  L0R95AE  -  DLH-CE271A  -  Brother DK11202  -  Canon FM4-8400  -  hp 305X  -  drekker DLH-Q6003A
Contact

Jeśli masz jakieś pytania lub wątpliwości, możesz skorzystać z tego formularza i wysłać nam wiadomość.