Polityka prywatności

 

Dane osobowe przekazywane nam przez Państwa są przetwarzane przez Oflo sp. z o.o. z siedzibą w Poznaniu przy ul. Białośliwskiej 26. Powierzone nam dane osobowe są wykorzystywane wyłącznie w celu realizacji umowy.
Powierzone nam przez Państwa dane osobowe są przechowywane przy zachowaniu zasad oraz zabezpieczeń zgodnych z wymaganiami określonymi w obowiązujących przepisach prawa:

 

  1. Ustawie z dnia 29.08.1997 r. o ochronie danych osobowych (tekst jednolity Dz. U. Nr 101 z 2002 r. poz. 926, z późn. zm.)
  2. Ustawie z dnia 18.07.2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. Nr 144, poz. 1204 z poźn. zm.)
  3. Rozporządzeniu z dnia 29.0.04 r. Ministra Spraw Wewnętrznych i Administracji w sprawie dokumentacji przetwarzania danych osobowych oraz warunków technicznych i organizacyjnych jakim powinny odpowiadać urządzenia i systemy informatyczne służące do przetwarzania danych osobowych (Dz. U. Nr 100, poz.1024).
  4. Klient ma prawo do wglądu, poprawiania lub usunięcia swoich danych osobowych.
16197600  -  Lexmark 15W0907  -  CM992A  -  C792X2YG  -  A0WG01H  -  1440A002  -  MLT-D116L  -  hp 935XL  -  T6026  -  593-10238  -  drekker DLH-Q3960A  -  MLT-D203L/ELS  -  SF-5100D3  -  E450H11E  -  C13S015047  -  HP RG5-7603  -  X925H2KG  -  S050188  -  CLP-500WB  -  17G0050E  -  CD949A  -  Konica 01WK  -  C9387AE  -  KX-FAD473X  -  CE390X  -  C950X2CG  -  Canon PGI72PM  -  Oki 44844508  -  C4844A  -  S050039  -  A0WG07H  -  106R01338  -  Oki 42126641  -  T0891  -  Brother DK22212  -  14L0177E  -  Kyocera TK-8345C  -  20K1400
Contact

Jeśli masz jakieś pytania lub wątpliwości, możesz skorzystać z tego formularza i wysłać nam wiadomość.